Passa al contingut principal

Resum de la conferència "La Música de Nadal al Barroc"

Avui us oferim el resum de la conferència que vam poder gaudir el dia 14 de desembre de 2019 "La música de Nadal al Barroc", que ens va oferir el divulgador musical Pere Andreu Jariod.

En aquesta ocasió us fem la ressenya en forma del recull de tuits que es van fer durant la xerrada, des del perfil a Twitter de l'Aula @AulaEUBadalona, que inclouen imatges del moment.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació del blog de l'Aula d'Extensió Universitària de Badalona

Benvinguts al blog de l'Aula El blog de l'Aula d'Extensió Universitària per a Gent Gran de Badalona és un espai que està a disposició de les socies i els socis de l'aula, per què hi puguin expressar-hi, reflexions, síntesis i altres escrits, relacionats amb l'activitat cultural de l'AULA. Us animem a què ens feu arribar les vostres redaccions al correu de l'aula: aula@aulabadalona.cat Si us estimeu més explicar-nos el que penseu, podem concretar un dia perquè ens expliqueu les vostres opinions i com viviu les activitats en les que participeu, i nosaltres els donarem forma per redactar-les al blog per tal que tothom les pugui llegir.

Resum de la conferència "L'arròs, beneficis d'una planta mil·lenària"

La conferència del Doctor en Farmàcia Joan Simon Pallisé , que el 10 de Desembre vam escoltar a l’Aula, ha estat un detallat estudi de l’arròs, fet per una personalitat avalada no només  pels màsters Acadèmics, sinó per la seva passió per la botànica.  És evident la importància de l’arròs  en ser el segon cereal amb més demanda en el món i demostrats científicament els seus beneficis entre els que podem citar la riquesa de midó, fibra i proteïnes, i com a exemple pràctic la llarga vida del japonesos, el país amb més consum d’arròs per càpita. En ser transgèniques algunes variants, ha permès donar-li utilitats medicinals com a suport per a la cura de la Sida. Interessant .