Passa al contingut principal

Presentació del blog de l'Aula d'Extensió Universitària de Badalona

Benvinguts al blog de l'AulaEl blog de l'Aula d'Extensió Universitària per a Gent Gran de Badalona és un espai que està a disposició de les socies i els socis de l'aula, per què hi puguin expressar-hi, reflexions, síntesis i altres escrits, relacionats amb l'activitat cultural de l'AULA.

Us animem a què ens feu arribar les vostres redaccions al correu de l'aula: aula@aulabadalona.cat

Si us estimeu més explicar-nos el que penseu, podem concretar un dia perquè ens expliqueu les vostres opinions i com viviu les activitats en les que participeu, i nosaltres els donarem forma per redactar-les al blog per tal que tothom les pugui llegir.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resum de la conferència "La Música de Nadal al Barroc"

Avui us oferim el resum de la conferència que vau poder gaudir el dia 14 de desembre de 2019 "La música de Nadal al Barroc", que ens va oferir el divulgador musical Pere Andreu Jariod. En aquesta ocasió us fem la ressenya en forma del recull de tuits que es van fer durant la xerrada, des del perfil a Twitter de l'Aula @AulaEUBadalona , que inclouen imatges del moment.

L'Aula a l'Auditori. Ono dirigeix la 5a. Txaikovski

El dissabte 30 de novembre, a l’Auditori, un bon grup “d’aulalians” , assistírem a un molt bon concert de  la OBC  (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya). Va dirigir el mestre Kazushi Ono i comptà amb la participació de la violinista russa Alina Ibragimova. Inicià el concert una obra del japonès Toru Takemitsu titulada Un estol d’ocells descendeix sobre un jardí pentagonal , on l’autor mescla l’estètica occidental i la tradició oriental. Va seguir Concert per a violí i orquestra núm. 1, op. 15 composta l’any 1939 per Benjamin Britten, que va estrenar l’obra a Nova York amb el violinista català (de La Canonja) Antoni Brossa, amic de l’autor anglès, a qui va acompanyar en la seva visita a Barcelona l’any 1936. Dissabte, va ser la magnífica violinista Ibragimova qui va transmetre tot el sentiment i l’energia que té l’obra, amb un intens diàleg amb l’orquestra. El "bravos" finals va ser ben merescuts. La segona part la va omplir la Simfonia número